Bildet mitt
Dette er bloggen til det fortsatt ukjente rockebandet Zacharias. Gitarist, vokalist og blogger Mats William skriver om ting som skjer i hans og bandets liv og virke. Bandet består av: Sindre Sannes: (Gitar, vokal) Håkon Øyen: (Bass, vokal) Mats William Wennerberg: (Gitar, vokal) Mats Jakob Nesmann: (Trommer)

tirsdag 15. desember 2009

Zoom!

Hei! Vi har meldt oss på noe som heter Zoom og vi trenger stemmer for å gå videre til semifinalen:) Du har råd til å bruke 3 kroner på oss:P

KRS TRASHPOP ZOOM Zacharias til 2401
Hver melding koster kr 3,-.

Ellers drar vi snart hjemmover til sørlandet til jul. Og etter jula kommer 2010, hvor vi starter året med å gå i studio. Det blir kjempegøy og vi har planer om å lage en videoblogg, som zacharias-, studio-, eller musikkinteressenter kan følge med på.

Nå før vi drar hjemmover øver vi nesten hver dag, for at alt skal være klart til studiotiden, det er tross alt fem-seks kliss nye sanger som skal øves inn. Apropos nye sanger, så skal vi etter planen spille konsert på Charlies i Kristiansand den 14. januar. Da kommer vi nok til å spille noe nytt shit, så det blir spennende for både nykommere og gamle fans.


Go'juuuul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Fresh hitcounter