Bildet mitt
Dette er bloggen til det fortsatt ukjente rockebandet Zacharias. Gitarist, vokalist og blogger Mats William skriver om ting som skjer i hans og bandets liv og virke. Bandet består av: Sindre Sannes: (Gitar, vokal) Håkon Øyen: (Bass, vokal) Mats William Wennerberg: (Gitar, vokal) Mats Jakob Nesmann: (Trommer)

fredag 23. oktober 2009

Sigur Rôs og SuperSmash.

Det gikk veldig fint på interpret (se tildigere innlegg). Jeg ble reddet av klang og delay, ingen sak å synge falsett da! Og gøtta spilte veldig fint, Håkon tok synthen, og vi fikk inn Simon i klassen på bass. Vi rakk å spille igjennom én gang før vi framførte den, så det var nokså spenstig.

Etterpå dro vi gøtta hjem til der gøtta bor og lagde kyllingwok og præika om løst og fast. Kyllingwoken ble veldig god, men hadde såppas mye chillisaus i seg at jeg og Sindre måtte ha snytepause.
Go'guttene.

Kraftig kost.

For Mats Jakob ble det så sterkt at han måtte ty til andre midler.

Sindre utrykker sin misnøye over lav bloggfrekvens og litt over for sterk wok.


Etter maten var det selvfølgelig duket for verdens beste spill (SuperSmash) på verdens beste konsoll (Nintendo 64). Ubeskrivelig god stemning! Det ble så masse drittkasting og store ord underveis at vi måtte slå fast at "Det er godt at vi kan være så gode venner og spille i band og likevel henge på fritida". -Håkon Øyen.
Det var som vanlig Mats Jakob som trakk det lengste strået mesteparten av tida, men vi andre fikk et par runder hver vi også.


Mats Jakob og Sindre i en spennende finale.

Håkon og jeg måtte innse at vi tapte denne.

Hei og hå for denne gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Fresh hitcounter