Bildet mitt
Dette er bloggen til det fortsatt ukjente rockebandet Zacharias. Gitarist, vokalist og blogger Mats William skriver om ting som skjer i hans og bandets liv og virke. Bandet består av: Sindre Sannes: (Gitar, vokal) Håkon Øyen: (Bass, vokal) Mats William Wennerberg: (Gitar, vokal) Mats Jakob Nesmann: (Trommer)

torsdag 15. oktober 2009

Zachariasblogg #14

Fra og med neste gang kommer jeg til å slutte å kalle bloggene "zachariasblogg#", og heller skrive en kort og snappy tittel som oppsummerer litt av innholdet. Bare så alle er forberedt på det.

I morra har Sindre "interpretasjon". Det er et fag på skoen hvor tre fra klassen etter tur får med seg et band og spiller en låt. Deretter skal resten av klassen komme med skryt og konstruktiv kritikk. Vi skal spille Vampire, og det blir veldig kult. Vi har nelig investert i InEar monitorer, så nå kan vi ikke lenger skylde på utstyret hvis vi synger surt. InEar er, som navnet beskriver, monitor rett i øret med ørepropp. Trådløst sådan, så vi kan hoppe og danse og likevel høre oss selv. Hvis du vil høre Vampire, kan du laste den og resten av plata ned fra iTunes og ha den på iPoden når du er ute på iTur. Eller høre den gratiz på Spotify.


Hvis noen vil ha et musikktips på tampen, så er det mulig å få. Shining. Norsk metalljazz på sitt aller aller ypperste. Skjekk www.shining.no for å høre på noen av sangene, ellers ligger de selvfølgelig på spotify. Bare pass på at du finner rett "Shining". Det finnes nemlig et svensk black metal band du kanskje bør styre unna. Hvis du ikke liker den slags. Da er det fritt fram å skjekke ut begge.

Dødskult norsk band.



Ikke så kult svensk band.



Ha det fint så lenge!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Fresh hitcounter