Bildet mitt
Dette er bloggen til det fortsatt ukjente rockebandet Zacharias. Gitarist, vokalist og blogger Mats William skriver om ting som skjer i hans og bandets liv og virke. Bandet består av: Sindre Sannes: (Gitar, vokal) Håkon Øyen: (Bass, vokal) Mats William Wennerberg: (Gitar, vokal) Mats Jakob Nesmann: (Trommer)

tirsdag 24. november 2009

1 stk. helg på sørlandet.

I helga var vi på sørlandet en tur. Der besøkte vi venner og familie, og jeg spilte med funk-bandet jeg er så heldig å være med i, Extention, på lørdagen.

På søndag morgen var det duket for studio hos Johan, bror til Sindre og produsent av plata vår, In The Maze som du her kan høre på spotify, eller laste ned fra iTunes og ha på iPod'en din eller liknende her.

Vi spilte inn noen skisser til nye låter vi har for å få tilbakemelding fra Johan og Gram (den andre produsenten på plata vår) og for å på en måte "lufte" låtene, høre på de uten at vi spiller de selv. Vi skal i studio igjen i Januar, da har vi praksis på skolen, og får godkjent tre uker i studio som gjeldene praksis. Så da får vi sikkert til en konsert hvor vi kan spille noen nye låter i løpet av januar i Kristiansand.

Glem aldri de tre S'ene i studio: "Stå på"-vilje, Samhold og løs og ledig Stemning.

Mats Jakob tilbake i studio etter å ha svettet i "trommecella".
(Den observante leser vil kjenne igjen min gitar i forgrunnen etter forrige innlegg.)

Gramophonus, Master of the Art of Sound, pakistansk rapper.

Johan "Silkestemmen" Sannes, med sans for sterke melodier og vokal-trombone.

1 kommentar:

  1. Vet nok at det blir en liten pakistaner-ræpp fra Gram'ern på neste plate ! :-p

    SvarSlett

Følgere

Fresh hitcounter