Bildet mitt
Dette er bloggen til det fortsatt ukjente rockebandet Zacharias. Gitarist, vokalist og blogger Mats William skriver om ting som skjer i hans og bandets liv og virke. Bandet består av: Sindre Sannes: (Gitar, vokal) Håkon Øyen: (Bass, vokal) Mats William Wennerberg: (Gitar, vokal) Mats Jakob Nesmann: (Trommer)

mandag 7. september 2009

Zachariasblogg #3

Hei igjen, våre vakre venner på verdsveven!
Noen kjappe newsupdates:

Newsupdate 1. Vi skal altså spille konsert sammen med Graham Field, hvis medlemmer går på skolen vår. Det er den 25. september på kvelden en gang, på Verkstedet i Oslo. Hvis du kommer, og tar med deg bestekompisen, hun/han du har noe på gang med, den litt mindre attraktive vennen til hun/han du har noe på gang med, og ellers andre du måtte møte på din vei, så er vi allerede en fin gjeng! Og hvis du kunne klappe når det blir stille mellom sangene, vil vi være evig takknemlige. Og si "Hei, bra spillt" etterpå, enten du mener det eller ikke. Vi gleder oss!

Newsupdate 2: Vi kommer antakeligvis til å bytte bloggadresse til zacharias.no, som Eivind Døvik i bliblogger.no skaffet oss. Stas!

Newsupdate 3: I november en gang skal vi trolig til Kristiansand igjen og varme opp for selveste Pony The Pirate, eller "våre venner" Pony The Pirate som jeg har kalt dem tidligere. Mer info om dette kommer selvfølgelig senere, både her og på facébok.

Ellers, hvis det er noe du lurer på (hvor du kan få tak i plata vår, f.eks.), om du vil vi skal spille i bursdagen til bestekompisen din/bestekompisinnen din, eller du har ris/ros, koz/moz eller bare føler deg ensom, kontakt oss mer enn gjerne på:

zachariasband@gmail.com

Jeg legger ved et fint bilde av en hest i et eventyr.

2 kommentarer:

Følgere

Fresh hitcounter